Strøm og byggvarme | Stavdal

STRØM OG BYGGVARME

Stavdal har mange års erfaring og erfaring med å gjennomføre høykvalitets, energieffektive og økonomiske løsninger for midlertidig strøm og varme.

Provstrøm

Før byggestart tilbyr vi i Stavdal komplette tjenester angående behovsanalyse, design, dimensjonering og registrering hos en strømleverandør. Når prosjektet deretter starter, sørger vi for etablering av det midlertidige elektriske systemet i med den fremdriften du ønsker. Vi jobber alltid for å imøtekomme dine behov og krav, slik at vi kan skape en effektiv arbeidsplass for deg.

Byggvarme/byggtørking

Vi leverer løsninger for tørk og oppvarming av bygg. Riktig planlagt og dimensjonert byggvarme er en av forutsetningene for at ditt prosjekt skal ha en økonomisk, miljøvennlig og effektiv oppvarming. Sammen planlegger vi løsningen som passer best for ditt prosjekt. Vi leverer fjernvarme-løsninger (vannbåren) og standard varmeaggregater drevet av miljøvennlig biodiesel (HVO100).

Kontakt oss

Dersom du ønsker å diskutere ditt prosjekt eller trenger mer informasjon om våre elektrisitet og varme produkter, kontakt din nærmeste Stavdal avdeling.