OM STAVDAL

Mennesket & Maskinen i perfekt symbiose, det er nøkkelen til Stavdals utvikling. Hos Stavdal står alltid mennesket i sentrum.

Stavdal er et maskinutleieselskap med høyt kompetente ansatte samt en av bransjens mest moderne maskinparker. Vi er en helhetsleverandør som driver maskinutleie, og kan tilby også tjenster så som byggeplass etablering med brakker, provstrøm, fallsikring og kursvirksomhet til arbeidsplasser innen bygg, industri og anlegg

Stavdal i Norge har 3 avdelinger strategiskt fordelt på 3 storbyer – Oslo, Bergen og Trondheim.

Vi gjør alt for kunden
Våre kunder er vår høyeste prioritet. Ved kontakt med våre medarbeidere kan man derfor alltid forvente seg personlig service av høyeste kvalitet. Vi arbeider hardt for å forstå kundens behov, holde det vi lover og levere som forventet og litt til.

Vi levererer freshe maskiner
For oss er freshe maskiner en selvfølge. Utstyr som levereres fra vår store maskinpark er derfor alltid ren, hel og funksjonstestet før levering. Gjennom å kontinuerlig modernisere og øke vår maskinpark styrker vi våre kunders tillit til vårt sortiment.

Vi har høy kompetanse
Med vår brede og kontinuerlige oppdatering av kunnskap innen lifter og byggmaskiner kan våre kunder alltid kjenne seg trygge. Vi forstår kundens hele behov og kan garantere rett sak på rett plass, til rett tid. Ved rådgivning kan våre kunder forvente seg raske og profesjonelle svar fra våre medarbeidere og dermed kjenne at de er i gode hender.

Vi er handlingskraftige
Vår uvurderlige kompetanse resulterer i at vi tør å tenke utenfor boksen. Da hver kunde er unik bør de møtes utifra deres spesifikke behov – derfor ser vi det som en selvfølge å stadig søke etter nye løsninger og ta nye innovative beslutninger.