Hvorfor leie?

Å leie eller eie?

Det er det store spørsmålet for våre kunder. Å komme med hva som er smartest er vanskelig. En sak kan vi med sikkerhet si – det finnes mange parametere som spiller inn og her er de viktigste:

Kapital

Maskiner er dyrt. Spesiellt store maskiner. Gjennom å leie ved behov slipper du å binde kapital i en dyr maskinpark. Som kunde hos oss har du tillgang til den seneste maskinteknikken, enten det gjelder miljø, sikkerhet eller innovasjon.

Fleksibilitet

Hvert prosjekt er unikt og ofte er det vanskelig å finne en lift, maskin, verktøy eller provstrømløsning som passer perfekt for alle prosjekter. Når du leier får du fleksibiliteten og muligheten til å ta ulike typer oppdrag. Vi sørger for at du får rett maskin til ditt spesifikke prosjekt.

Sikkerhet og miljø

Vedlikehold, service og reparasjoner er kostbart. Når du leier av Stavdal får du ta del av Norges moderneste og fresheste makinpark. Våre erfarne ansatte sørger for at maskinen alltid er nyservet og riktig innstilt. Som en av grunnsteinene i vårt leiekonsept kan vi garantere at om en maskin skulle gå istykker, bytter vi den ut omgående eller reparerer den på plassen. Det skaper en miljøvennlig og ikke minst en sikker arbeidsplass.