Spørsmål og svar | Stavdal

Spørsmål og svar

Utleie

Ønsker du å bli kunde hos Stavdal AS?

For å bli kunde hos Stavdal AS, må du være godkjent i vår kredittsjekk. Du må også ha med deg gyldig legetimasjon og eventuelt byggekort til det firmaet du jobber i.

Hos Stavdal AS kan du enten velge å få faktura på post/e-post, du kan betale med VIPPS og alle våre avdelinger har kortterminaler. Vi tilbyr også EHF faktura til de som ønsker dette.

Ja det går bra å reservere maskiner. Det letteste å gjøre er å ta kontakt med ditt nærmeste utleiekontor via telefon eller mail. Kontaktinformasjon finner du her.

Når du vil levere inn utstyret du har leid, tar du bare kontakt med ditt nærmeste utleiekontor. Se kontakt informasjon her.

Ja! Vi tilbyr transport på alt av utstyret vårt til og fra der du måtte ønske det. Ta kontakt med din avdeling for å få pris og mer informasjon.

Våre leievilkår finner du her.

Maskinene er alltid merket med det type drivstoffet som skal brukes. Hvis man er i tvil, ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Når man leier en maskin, leveres den alltid med full tank. Når vi får maskinen tilbake fra endt arbeid, fyller vi den full og fakturerer det antallet som er blitt brukt.

Du er i din fulle rett til å klage på en faktura. Om du mener fakturaen er feil, ta kontakt med oss her.

Har du spørsmål?

Send oss en melding