KARRIERE

Stavdal AS er et utleiefirma som har som mål å være en personlig og service innstilt bedrift, både i det proffe og private markedet. Vil du bli en av oss?

Stavdal er en nyskapende gruppe med et av de mest moderne maskinene i markedet. Sammen skaper vi en fantastisk arbeidsplass og gir våre kunder personlig service med de rette ferdighetene til å møte deres behov. Vi bryr oss om den kjente og glade stemningen Stavdal har, som det viser seg i vår kontakt med kundene.

For oss er ingenting umulig, og vi hjelper våre kunder med å finne riktig utstyr for jobben, det er det vi kaller menneske, maskiner og muligheter. En forutsetning for at Stavdals virksomhet skal gjennomføres på en effektiv måte, er at vi viser gjensidig respekt, lojalitet og tillit til hverandre både ansatte, ledere og ledelse. Stavdal har en grunnleggende oversikt over folks likverdige verdi. Ingen person, verken medarbeider eller leder bør føle seg diskriminert, fornærmet, trakassert eller dårlig på jobben. Du forventes å behandle dine ansatte og ledere med respekt og alltid være profesjonelle både til kunder og kolleger.

Vi på Stavdal tror at kompetanseutvikling for våre ansatte er en viktig del av virksomheten. Ansattes kompetanse må stadig utvikles for å møte kundenes endrede og økte krav. Ferdighetsutvikling med virksomhetens behov og variabilitet som utgangspunkt er en viktig forutsetning for fleksibilitet og konkurranseevne.

CV

  • Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.