Stavdal hjelper malerfirma med å komme opp i høyden | Nyheter | Stavdal
fasadeendring

Stavdal hjelper malerfirma med å komme opp i høyden

Publisert 01/10/2021
fasadeendring

Malerfirmaet, Romerike Maler AS, har vært trofast kunde av Stavdal i mer enn seks år. De leier alt fra lifter og stillaser til små maskiner når de skal ut på kundeoppdrag.

Romerike Maler AS utfører alt innen maler- og oppussingsarbeid og har over ti års fartstid i bransjen. Malerbedriften utfører oppdrag over hele Østlandet – både for private og offentlige oppdragsgivere. Til deres forrige prosjekt for en privatkunde tok Romerike Maler AS kontakt med Stavdal for leie av lifter.

– Vi har samarbeidet med Stavdal i lang tid. Jeg husker faktisk ikke hvordan vi først kom i kontakt, men det er alltid dem vi ringer når vi trenger lifter og maskiner til våre oppdrag, forteller Remi Menxhigi, daglig leder i Romerike Maler AS.

Da malerfirmaet skulle male ytterveggene på en enebolig i Oslo, var det behov for å komme opp i høyden for å utføre jobben.

– Vi trengte kjappe og smidige lifter, og leide Dino 160XTB-tilhengerlift hos Stavdal.

– Som vanlig leverte de liftene raskt, og vi fikk beholde dem så lenge vi trengte, legger han til.

Godt og nært kundeforhold

Menxhigi forteller at det er det nære kundeforholdet som har ført til det gode samarbeidet med Stavdal gjennom mange år.

– Vi leier alt vi trenger fra Stavdal. Jeg får ofte tilbud fra andre leverandører, men det havner bare rett i søpla fordi jeg er så fornøyd med den gode og personlige kundeservicen til Stavdal, sier han.

Gode priser

Foruten det nære kundeforholdet, trekker Menxhigi også frem pris som en viktig faktor ved valg av leverandør.

– Stavdal har gode priser på liftutleie sammenlignet med andre. Vi har flere ganger blitt lovet lavere priser ved å bytte til andre leverandører, men når jeg først har et nært samarbeid skal det mye til for at jeg bytter.

– Det handler uansett ikke kun om pris. Tillit og hvordan kundeforhold man har spiller også inn, avslutter han.

Trenger du å leie en lift til ditt neste prosjekt?

Stavdal leverer lifter til både små og store prosjekter. Med høyt kompetente ansatte samt en av bransjens mest moderne maskinparker, kan du være trygg på at du alltid får rett utstyr til rett tid. Vi vektlegger personlig service og har vilje og evne til å alltid finne den beste løsningen for våre kunder. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne riktig lift til ditt behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *