Slik holder du prosjektet gående gjennom vinteren | Nyheter | Stavdal

Slik holder du prosjektet gående gjennom vinteren

Publisert 19/10/2021

Vi er glade i å bygge i Norge! Per i dag finnes det tusenvis av aktuelle byggeprosjekter som skal gjennomføres, og da trenger man riktig utstyr for å kunne holde det gående hele året. Her er våre anbefalinger til utleiemaskiner som gjør arbeidsprosessen enklere og mer effektiv om vinteren.

Oppretthold god byggvarme med aggregat, vifte eller fjernvarme

Det finnes mange gode løsninger for hvordan du kan holde byggeplassen varm og tørr når kulden kommer for alvor. Et par ting du kan notere deg før du velger utstyr er byggeplassens størrelse og hvilke alternativer for energitilførsel som lønner seg i området dere befinner dere i.

Befinner du deg for eksempel i et mindre hus, anbefaler vi som oftest høytrykks varmevifte på tre kilowatt – for eksempel en El-Bjørn VF31, da denne ikke krever så mye strøm, noe som kan bli en utfordring på slike prosjekter.

Det finnes vifter og aggregater som drives av energikilder som: strøm, diesel, olje, gass eller fjernvarme.

Våre utleieprodukter for byggvarme er:

Sjekk også ut vårt utvalg av Remko luftavfuktere

 

Husk lyskastere til mørke vinterdager

I løpet av høsten blir det mindre og mindre dagslys å ta av. Når du befinner du deg ute på en byggeplass, er god belysning helt nødvendig både for å sikre kvalitetsarbeid, men det er også et svært viktig HMS-tiltak. Lysmast Atas Copco QLB 02 dekker et område på 2000 kvadratmeter med sine fire 400 watts metallhalidlamper.

Alt du trenger av maskinutleie til vinterprosjekter

Uansett hva du trenger trenger for å gjennomføre små eller store prosjekter, har vi maskiner og utstyr for å få deg gjennom vinteren.

Anleggsmaskiner som får jobben gjort hele året

Hvilke type anleggsmaskiner du trenger, er helt avhengig av hva slags byggeprosjekt du skal jobbe med, størrelsen på byggeprosjektet og i hva slags miljø du skal jobbe i. Hvilken årstid det er, har også litt å si.

6 anleggsmaskiner du kan sjekke ut er:

1. Dumper

Skal du, for eksempel, transportere store masser snø fra A-Å på et større anleggsområde og trenger mye arbeidskraft, anbefaler vi at du ser på vårt utleievalg av dumpere.

2. Beltetrillebår

Til et mindre hage- eller husprosjekt kan du ta i bruk en solid beltetrillebår for å få gjort unna mye tungt transportarbeid.

3. Hjullastere

Trenger du en maskin for å håndtere og flytte masser som jord, stein, grus ‒ samt områder dekket av snø, bør du sjekke ut vårt utvalg av hjullastere. Her kan du velge mellom forskjellige størrelser, bruksområder og kraft.

4. Minigraver

For å ta fatt på et større graveprosjekt, bør du ha en minigraver med riktig størrelse, skuff og styrke til der du skal grave. Våre minigravere leveres med standard graveskuff og de fleste maskinene kan også leveres med renskeskjær, smalskuff, pusseskuff, pigghammer, rotortilt og maskinhenger.

5. Vibroplater

Dersom du skal komprimere asfalt, fyllmasse eller jord, finnes det ulike typer vibroplater for ulike typer prosjekter du kan leie hos oss.

6. Kompressor

Et ekspertråd er å ha riktig kompressor med til verktøyet du skal bruke. Vi har et variert utvalg av dieseldrevne- og elektriske kompressorer. Spør oss gjerne om tips dersom du er usikker på hvilken du skal velge.

Les også: Minigravere og små anleggsmaskiner – finn den rette til ditt prosjekt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *