Minigravere og små anleggsmaskiner – finn den rette til ditt prosjekt

Publisert 11/05/2021

Enkle å transportere og mindre plasskrevende er bare noen av fordelene med små anleggsmaskiner, men hvilke trenger du til hva?

Nedenfor følger en oversikt over hva de ulike anleggsmaskinene kan anvendes til.

Minigraver

Minigraveren, gravemaskinens lillebror, er den minste av sitt slag, men den løser likevel oppgaver som større maskiner ellers måtte ha tatt seg av. En av fordelene med minigraveren er at den er mer allsidig enn gravemaskinen, og kan brukes til en rekke varierte prosjekter utover graving og riving, blant annet reparasjon av avløpsrør, snøbrøyting og installasjon av jacuzzi og badebasseng.

De fleste maskinene kan også leveres med renskeskjær, smalskuff, pusseskuff, pigghammer, rotortilt og maskinhenger for transport.

Sjekk ut våre minigravere her.

Hjullaster

Har du behov for å flytte eller håndtere ulike typer masser, som jord, stein eller grus, er en hjullaster det enkleste å anvende. Den kan også med fordel brukes til lasting av tømmer og trematerialer, snørydding og pallehåndtering.

Hjullasteren kan leveres med planeringsskuffe, standardskuffe og klappvingeskuffe for brøyting.

Sjekk ut våre hjullastere her.

Beltetrillebår

Beltetrillebåren er din beste venn om du trenger å flytte tunge lass i ulendt terreng. Skal du kjøre på skogsstier, frakte materialer og byggevarer til hus eller hytter, eller anlegge småveier, fungerer den helt glimrende. Stavdal leverer beltetrillebårer i to ulike størrelser:

1,0 t Kubota KC110 er med sin bredde på kun 990 millimeter den mest effektive beltetrillebåren.

2,5 t Kubota KC-250 HR er vår største beltetrillebår med stor dumperkasse på hele 1 360 liter.

Dumper

Dumperen er beltetrillebårens halvbror, og den ligner mye hva gjelder bruksområde. En større skuffekapasitet gjør dumperen effektiv å anvende til håndtering av masser. I tillegg kan den manøvreres på enhver overflate med centimeters nøyaktighet, takket være dens kompakte dimensjoner og presisjonskontroll.

Dumperen er effektiv og skånsom mot underlaget, og uten begrensninger off-road.

Sjekk ut våre dumpere her.

Teleskoptruck

Teleskoptrucken brukes til et bredt spekter av løftearbeid. Den finnes i flere ulike varianter og i et enda bredere utvalg av tilleggsutstyr. Enten du skal flytte paller, gjøre fasadearbeid, løfte utstyr, bære løse materialer eller flytte arbeidere, er teleskoptrucken en god følgesvenn. To styreaksler, teleskoparm med stor rekkevidde og spesialbygd utstyr som lar deg utføre mange ulike oppgaver, gjør teleskoptrucken til en svært allsidig maskin.

Bruk av teleskoptruck krever truckførerbevis. Stavdal tilbyr kurs i teleskoptruck på våre lokasjoner, eller vi kommer til ditt prosjekt om det er ønskelig.

Sjekk ut våre teleskoptruckere her.

Kompressor

En kompressor trengs til ethvert luftverktøy som belager seg på komprimert trykkluft for å fungere, som brytere og slagbor. Kompressoren er maskinen som komprimerer luften fra et lavere til et høyere trykknivå, slik at verktøyet kan anvendes med resultat.

Stavdal leverer luftkompressorer fra Kaeser, som er designet for å yte maksimalt under tøffe forhold. Vi leverer også MAX høytrykkskompressor som kan komprimere luft til 500 psi (26 bar).

Sjekk ut våre kompressorer her.

Vibroplate

Vibroplaten (Hoppetusse) er maskinen du trenger når du skal komprimere sand, grus, asfalt, stein og lignende. Den fungerer slik at vibrasjoner slår en bunnplate ned i underlaget. Resultatet blir en stabil underflate som det er lett å utføre arbeid på, enten om det skal anlegges vei eller bygges.

Fra minst til størst, vi tilbyr vibroplater til flere ulike bruksområder.

Visste du? De fleste av våre maskiner kan gå på miljøvennlig biodiesel og vi har også elektriske alternativer.

Utstyr og tilbehør

Foruten små anleggsmaskiner, tilbyr vi utleie av utstyr og tilbehør som du trenger for å gjennomføre prosjektene dine, som aggregater, vibrostaver, glattemaskiner, piggmaskiner, pumper, høytrykksvasker, betong/asfalt-sager og blandemaskiner.

Sjekk ut vårt tilleggsutstyr her.

Behov for maskinhenger?

Mange ønsker å transportere anleggsmaskinene selv, og vi tilbyr derfor utleie av maskinhengere til frakt av små anleggsmaskiner opp til 3,5 tonn. Dette er fint for deg som ønsker å frakte maskinen selv til ditt neste prosjekt, eller mellom ulike prosjekter.

Helhetsleverandør av maskinutleie

Stavdal er helhetsleverandør av maskinutleie til både små og store prosjekter. Vi bistår med høyt kompetente ansatte, samt en av bransjens mest moderne maskinparker. Foruten maskinutleie, tilbyr vi også etablering av byggeplass (brakker, varme, provstrøm, områdesikring og fallsikring) og kursvirksomhet til arbeidsplasser innen bygg, industri og anlegg.

Trenger du hjelp med å velge en maskin, ønsker du å diskutere et prosjekt, eller har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.