Hvilken lift trenger du til hvilket bruk? | Nyheter | Stavdal
fasadeendring

Hvilken lift trenger du til hvilket bruk?

Publisert 06/05/2021
fasadeendring

Lifter, også kjent som personløftere, er kraftige maskiner som kan hjelpe deg med alt fra å flytte arbeidere og tunge materialer til å sikre at du utfører fasadevedlikehold og annet type arbeid trygt i høyden.

Med flere typer lifter å velge mellom, er det viktig å forstå funksjonaliteten og egenskapene til de ulike typene, slik at du finner den riktige liften for dine behov. Her er noen alternativer å vurdere til ditt neste prosjekt:

Tilhengerlift

Når du trenger å frakte en lift til et sted, for eksempel for å utføre male- eller håndverksarbeid, kan du ta i bruk en tilhengermontert lift som du enkelt kan feste på din biltilhenger. Denne er bygd for å være så lett og kompakt som mulig, og har en stor arbeidskapasitet for dens størrelse. I tillegg har en tilhengerlift støttene ben som sikrer god stabilitet under arbeidet. Tilhengerliften går på strøm eller batteri.

Sjekk ut våre tilhengerlifter her.

Billift

En bilmontert lift er en anvendelig lift som passer godt til bruk i både byer og tettsteder. Med god løftehøyde og lang rekkevidde, er den et viktig hjelpemiddel til store prosjekter. Da den er montert på en bil, er den svært fleksibel og gir deg mulighet til å effektivt utføre arbeid på kryss og tvers av ulike plasser. Stavdal sine billifter kan kjøres med førerkort klasse B.

Sjekk ut våre billifter her.

Mastelift

Trenger du en liten lift til innendørs bruk? Da vil en maste- eller søylelift gjøre jobben. Denne type lift er av det minste slaget og er spesielt laget for innendørs arbeid på hardt underlag. På grunn av den beskjedne størrelsen er den ypperlig å bruke der det er liten arbeidsplass. Dette er en batteridrevet lift som har proporsjonal styring, og er både smidig og lettkjørt. Masteliften finnes også i en menuell utgave for arbeid med lettere vekt, som du kan dytte til ønsket posisjon før den brukes til løfting.

Sjekk ut våre mastelifter her.

Bomlift

En bomlift er en selvgående lift som løfter både vertikalt og horisontalt. Den egner seg best til større prosjekter, der det er behov for å løfte arbeidere eller tunge gjenstander til steder som ligger for høyt til å komme til. Det finnes flere typer bomlifter, men felles for dem er den karakteristiske formen av teleskop- eller knekkarmen på liften. Selve basen til armen er montert på en dreieskive slik at den kan lage fulle, sirkulære rotasjoner og dermed bøyes både rundt og over ulike hindringer. Bomliften er enten elektrisk, hybrid eller går på diesel.

Sjekk ut våre bomlifter her.

Sakselift

Sakseliften brukes til å løfte personer rett opp og finnes med eller uten utskyv og støtteben. Den er enten batteridrevet, hybrid eller dieseldrevet. De fleste dieseldrevne er terrenggående. For ekstra plass i kurven kan du benytte deg av en bred sakselift, og skulle du ha behov for mer plass kan du bruke en smal sakselift.

Sjekk ut våre sakselifter her.

Spesiallift

Har du møtt på en spesiell utfordring som ikke kan løses med en vanlig lift? Da kan en spesiallift være løsningen. En spesiallift får jobben gjort selv på de vanskeligste steder. Det finnes flere ulike typer spesiallifter for ulike bruksområder og behov – enten du trenger en som er svært kompakt og smal, en beltegående lift eller en lift laget for ekstreme forhold.

Sjekk ut våre spesiallifter her.

Ønsker du å leie en lift? Ta kontakt, så sørger vi for å finne den liften som egner seg best til det arbeidet du skal utføre. Med vår lange erfaring og høye kompetansenivå, kan du være trygg på å få rett utstyr til rett tid. Ved behov kommer vi gjerne på gratis befaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *